Proč La Marzocco kávovary?

Kávovary La Marzocco jsou špička mezi světovými výrobci profesionálních kávovarů, které se vyrábí již od roku 1927 ve Florencii a každý rok probíhá jejich inovace a vylepšování. Společnost La Marzocco, kterou založili v roce 1927 Giuseppe a Bruno Bambi, má svůj původ v italské Florencii, kolébce italské renesance a domově géniů, jako jsou Leonardo da Vinci, Michelangelo a Brunelleschi, kteří vytvořili některá z nejslavnějších mistrovských děl na světě.

Zdá se tedy téměř evidentní, že La Marzocco je po celém světě považováno za společnost, která vyrábí vysoce kvalitní kávovary na espresso mimořádného zpracování, jedinečného designu, a která také věnuje velkou pozornost detailům.

V roce 1939 La Marzocco vyvinulo a patentovalo první kávovar s horizontálním bojlerem, který je dnes naprostým standardem. Jednalo se o první z řady důležitých inovací, po nichž následoval systém dvojitého bojleru s nasycenými varnými skupinami. Společná vášeň pro tradici a hledání kvality a vynikající spolehlivost nadále odlišují společnost La Marzocco. 

I dnes dohlíží na každou fázi výroby specializovaný personál, který každý z kávovarů La Marzocco vyrábí ručně na zakázku pro naše zákazníky. Tímto způsobem zůstávají cenné zkušenosti a profesní hrdost Giuseppe Bambiho po více než 80 letech stále v podvědomí.

Proč si vybrat zrovna La Marzocco kávovar?

Pakliže hledáte to nejlepší, co může kávový svět nabídnout, tak kávovary La Marzocco představují tu nejlepší volbu jak do kavárny tak do vašeho domova. Zkrátka najdou využití všude tam, kde je poptávka po lahodném kávovém nápoji, který přenese vaše i zákazníkovi chuťové buňky do kávového nebe! La Marzocco kávovary jsou vyráběny jako dual bojlery, což znamená jediné - že máte svůj bojler samostatně pro páru a horkou vodu a další bojler pouze pro přípravu kávy.

Co se týče teploty vody, tak ta je kontrolována pomocí přesných digitálních termostatů PID a tím je zajištěna maximální stabilita systémů a tudíž i konzistence připravovaného espressa.

Pokud vaše volba míří ke kávovaru s takzvanými pádly, tak v tomto případě si můžete hrát s profilováním tlaku při přípravě espressa a to nám věřte - to opravdu stojí za to! Díky tomu, že je espresso takto extrahováno při různých tlacích, je docíleno lepší cremy a také komplexnějšího chuťového profilu espressa.

Ať už máte ambice vybudovat kavárnu s tou nejlahodnější kávou nebo si přejete každé své ráno zpříjemnit perfektní kávou, jsou kávovary La Marzocco tím, co naplní vaše kávová očekávání, ať už jsou jakákoliv a vaše chuťové buňky zaplesají při každém doušku blahem!


Aktuální nehostinná situace v době pandemie způsobila zvýšení poptávky po domácích kávovarech La Marzocco Home a není se čemu divit. Šálek kávy z pohodlí domova nyní může díky našim kávovarům chutnat stejně dobře jako ve vaší oblíbené kavárně.

GS3

Proč tedy La Marzocco Home?

Pro naši jedinečnou filozofii, jasný odkaz, nedostižnou technologii a italský design!