Podlehněte kouzlu kávovaru La Marzocco GS3

Jak by se vám vstávalo do nového dne s vědomím, že na vás čeká lahodný šálek dechberoucí kávy, kterou si navíc budete moci vychutnat v klidu a v pohodlí vašeho domova? To by ani nebylo třeba posouvání budíku, že? Souzníme s Vámi, proto bychom se už nechtěli probouzet jinak! Navíc tento luxus je něco, co si můžete dopřát i vy a my vám dnes prozradíme jak a díky čemu! 

V první řadě je nutno podotknout, že se chystáte vstoupit do lahodného kávového světa, který je vysoce návykový a cesta z nej již prakticky nevede, protože to, co vaše chuťové buňky ochutnají prostřednictvím kávovarů La Marzocco Home se těžko nahrazuje či opouští!

GS3 vznikl jako profesionální jednopáka ke kávovaru GB5. Díky malým rozměrům a nepřekonatelné teplotní stabilitě, si velice brzy našel cestu do domovů kávových nadšenců. Dodnes je považován komunitou domácích baristů jako nejlepší kávovar pro takové použití na světě. GS3 definoval standardy pro přípravu espressa v domácím prostředí. Před uvedením tohoto kávovaru na trh, mohli odborníci na espresso tvrdit, že tento nápoj nelze připravit v domácím prostředí na stejné úrovni jako v kavárně. GS3 to navždy změnil.

GS3

Kompaktní espresso kávovar La Marzocco GS3 představuje díky pokročilým technologiím a preciznímu zpracování nejlepší volbu pro všechny, kdo se v přípravě kávy nehodlají spokojit s žádnými kompromisy. Lze tedy říci, že se jedná o zcela nekompromisní výkon v designovém a kompaktním provedení. 

Tělo tohoto profesionálního domácího kávovaru v sobě ukrývá technologie, které proslulá italská firma La Marzocco používá u profesionálních kávovarů řady GB5. V jeho útrobách proto naleznete nejen dva oddělené bojlery a systém pro udržování stabilní teploty vody včetně elektronické PID regulace, ale také předehřívání nebo praktický digitální displej.

Kávovar také disponuje designovou, ale i funkční, odhalenou saturovanou hlavou, která nejen že má na svědomí perfektní stabilitu teploty vody, ale také díky své ergonomii poskytuje baristovi skvělý přehled o celém procesu extrakce. Tepelná izolace bojlerů snižuje spotřebu energie a zvyšuje stabilitu teploty vody, což každý domácí barista velice ocení.

Elektronický PID systém zajišťuje stálost nastavené teploty vody, a to u každého bojleru zvlášť a kontrolní algoritmus nepřipouští odchylku vyšší než 0,1 °C. Zásobník na vodu činí objem 3,5 l. Díváme se tedy na perfektní kombinaci technologií, které zaručí přípravu té nejlahodnější kávy, kterou jste měli možnost ochutnat!

Kávovar La Marzocco GS3 disponuje také systémem předehřívání, který vodu ohřívá ještě před tím, než se dostane do kávového bojleru a rubínové omezovače průtoku skvěle odolávají zavápnění a korozi. Co více si tedy přát?

GS3

Nemohli bychom tento kávovar pokládat za dokonalý, kdyby mu chyběl digitální displej, díky kterému je možné snadno konfigurovat nastavení kávovaru, kterým samozřejmě kávovar GS3 disponuje a díky tomu je zase o krůček blíže k tomu stát se tím nejlepším přístrojem pro tvorbu lahodné kávy, který jste ve vaší domácnosti kdy měli! 

Věříme, že po přečtení tohoto článku je velice těžké odolat kouzlu kávovaru La Marzocoo GS3 a nedivíme se, že se již nemůžete dočkat, až ochutnáte kávu z něj připravenou. Přesto bychom ještě rádi doplnili, že si jej můžete pořídit ve dvou různých variantách:

Automatic AV = Programovatelná tlačítka, po výdeji nastaveného množství espressa se výdej sám vypne.

Mechanical paddle MP = Manuální výdej espressa se soft preinfuzí. Výdej probíhá pomocí páky pracující jako ventil se třemi polohami zavřeno – otevřeno - otevřeno se zapnutým čerpadlem. Tlak lze plynule regulovat posunováním paddle. Výsledkem je kulatější a sladší espresso.

Nyní také nabízíme exkluzivní možnost rezervovat si termín osobní prezentace kávovarů La Marzocco Home pouze pro vás v našem pražském showroomu zcela zdarma. Stačí si vybrat termín zde: http://bit.ly/rezervace-lm-home

Která varianta kávovaru La Marzocco GS3 si získala vaše kávové srdce?