Nová aktualizace kávovaru Linea Mini! Které estetické a technologické inovace přináší?

Od té doby, co byl prémiový kávovar Linea Mini zařazen do nabídky La Marzocco Home, si vybudoval nezaměnitelné jméno na pultech domácích baristů a malých kaváren po celém světě. Nyní máme radost, že můžeme konečně představit vylepšený model Linea Mini, který vychází z technologií profesionálních kávovarů La Marzocco.

Italská elegance

Nový vzhled Linea Mini je oslnivě elegantní. Italský design „Della Pietra Curve“ – zavedený u modelů Linea Micra a Linea Classic S – propůjčuje novému zařízení dokonalou symetrii a unikátní tvar. Elegantní křivky doplňuje přední panel měřidel, který nově ladí s barvou celé karoserie. Kávovar současně představuje také novou luxusní stříbrnou barvu, která zařízení dodává zářivý lesk. Precizní “soft touch” úprava umožňuje, že každý dotykový bod přináší unikátní hmatový zážitek.

Základní aktualizace: 

  • Mass Mode 
  • Shot timer
  • Offline režim 
  • Zásobník na vodu a odtokový box

Mass Mode: Pro dosažení konzistentních výsledků a zlepšení každodenního výkonu kávovaru v domácnosti přináší Linea Mini režim Mass Mode, který replikuje funkci ABR. Tento režim je dostupný v rámci La Marzocco váhy Brew-By-Weight.

Shot timer: Elevace uživatelského zážitku a bezkonkurenčních výsledků připravované kávy byly při řešení nového modelu Linea Mini prioritou. Do přední části nad varnou lopatku byl proto přidán shot timer.

Offline režim: Nová zrychlená funkce připojení umožňuje nastavení funkcí přes Bluetooth i bez přístupu k internetu, což je ideální pro místa bez dosahu Wi-Fi.

Zásobník na vodu a odtokový box: Funkce sloužící k snadnému čištění a doplňování díky odnímatelné nádržce na vodu. Pro usnadnění integrace stupnice Brew-By-Weight bude k dispozici mřížka vypouštěcího boxu. Tyto možnosti rovněž zahrnují různé odtokové rošty.

Pokročilé aktualizace:

  • Integrovaný skupinový uzávěr 
  • Rinse Mode
  • Snadné nastavení tlaku čerpadla 
  • Systém měkké saturace 
  • Pre-infuze na bázi rezervoáru
  • Nastavení výkonu páry 

Integrovaný skupinový uzávěr: Zajišťuje větší teplotní stabilitu a zvyšuje účinnost, což jsou klíčové charakteristiky přípravy perfektně vyváženého espressa.

Rinse Mode: Integrovaná přepínací funkce, která šetří čas a zajišťuje optimální využívání vodního zdroje, což představuje udržitelnou funkcionalitu pro domácí přípravu kávy.

Snadné nastavení tlaku čerpadla: Umístění funkce na horní stranu kávovaru usnadňuje vyladění tlaku spařování bez nutnosti demontáže jednotlivých tělesných panelů.

Systém měkké saturace: Inovativní systém umožňuje nastavení doby pre-infuze bez ztráty kapaliny. Systém měkké saturace přináší také vylepšené možnosti extrakce vedoucí k exkluzivnímu uživatelskému zážitku.

Pre-infuze na bázi rezervoáru: Časová pre-infuze z vnitřního rezervoáru (či zasunutá do zásuvky) přináší další úroveň kvality a komplexnosti každého espressa.

Nastavení výkonu páry: Tato funkce dovoluje uživatelům personalizovat si intenzitu parní trysky (mezi 1–3) dle svých preferencí prostřednictvím aplikace La Marzocco Home.

Doplňkové aktualizace:

  • Izolovaná parní tryska 
  • Zaměnitelný portafilter

Izolovaná parní tryska: Linea Mini nově zahrnuje izolovanou parní trysku. Pro všestranné využití je dodávána s nerezovým hrotem a obsahuje polymerový parní hrot pro lepší izolaci a čistotu. Tato funkcionalita navazuje na úspěšné vlastnosti modelu Linea Micra. Parní tryska Current Performance Touch bude k dispozici jako volitelný doplněk.

Zaměnitelný portafilter: Standardní funkce u kávovarů La Marzocco Home, která nově zvyšuje flexibilitu a pohodlí při přípravě kávy také u Linea Mini.

Se znovuzrozenou legendou Linea Mini se vracíme ke kořenům tradičních technologií La Marzocco Home. Aktualizace kávovaru Linea Mini navazuje na příběh, který začal před 8 lety, a nabízí perspektivu do budoucnosti. S novou estetikou a technologickými inovacemi je Linea Mini připravena znovu definovat přípravu kávy ve vaší domácnosti. Díky novým funkcím, jako je Mass Mode, shot timer či offline režim, se Linea Mini stává lépe ovladatelným strojem pro každého domácího i kavárenského baristu. Pokročilé technologie, jako je integrovaný skupinový uzávěr nebo systém měkké saturace, servírují profesionální úroveň přípravy espressa na vaši kuchyňskou linku. Linea Mini se opět stává nástrojem k přípravě dokonalého šálku kávy doma i v kavárně. S těmito inovacemi a elegantním italským designem se Linea Mini stává ideální volbou pro náročné uživatele, kteří si cení tradice a kvality každého espressa. Jste připraveni na novou éru přípravy kávy s Linea Mini?

U nás k dostání v průběhu března.