Když designový doplněk umí udělat skvělou kávu

Co si představíte pod obyčejným pojmem „kávovar”? Denní dávku kofeinu a různé druhy oblíbených kávových nápojů? Nic z toho samozřejmě není špatně, ale nám se vybaví ještě něco úplně jiného. Estetika. Italský designový skvost. Praktické ovládání. Elegance. Čistota a dokonalý šarm, který okamžitě upoutá nejen váš zrak, ale i chuť. My se nespokojíme „jen” s luxusní kávou, my chceme mnohem víc. Hezký život se musí točit okolo hezkých a zároveň praktických věcí. A proto tu jsou kávovary La Marzocco Home. Každodenní pomocníci, kteří lahodí oku i chuti.

Co vás na kávovarech La Marzocco Home ohromí na první pohled?

Pravděpodobně jejich úžasná čistota a nádherné jednoduché povrchy. Méně je někdy totiž skutečně více. Na žádném kávovaru La Marzocco Home nenajdete přebytečná tlačítka, která stejně nikdo nepoužívá, nesmyslné nápisy ani světélkující displeje nebo nevzhledné zásobníky na kávová zrna. Jednoduše žádné rušivé elementy stahující vaši pozornost pryč od toho nejdůležitějšího - dát si v klidu lahodnou kávu v prostředí vašeho milovaného domova. Díky tomu si můžete skutečně užívat práci s kávovými zrny, naplno vnímat jejich neodolatelnou vůni a těšit se z pohledu na skvostný designový doplněk v podobě La Marzocco Home kávovaru.

Luxusní italský vzhled

Asi nebudete překvapeni, když vám prozradíme, že kávovary značky La Marzocco Home pocházejí ze samotné Itálie - kolébky espressa. Profesionalita a funkčnost je totiž zřejmá už na první pohled, o tom není pochyb. Podařilo se nám spojit původní italský styl s moderním designem a vytvořit tak vznešený stroj na tu nejlahodnější kávu. Stejně dobrý šálek možná dostanete pouze ve své oblíbené kavárně. To vám však zaručit nemůžeme, protože možná už nikdy nebudete chtít jinou. 

Dokonale hodící se příslušenství

Protože si na sebe také nevezmete absolutně nevkusné oblečení, i kávovar k sobě musí mít stylové doplňky a designem naprosto rezonující příslušenství. Mlýnky na kávová zrna jsou proto laděny do stejného vzhledu, což v kombinaci s kávovary nepřehlédnete v žádné kavárně a vůbec ne u vás doma. Tam budou vytvářet dokonalou útulnost a nezaměnitelnou atmosféru vznešenosti. Zapomenout však nesmíme ani na ostatní nepostradatelné důležitosti, bez nichž by espresso nebylo espressem. Nutností je totiž také pěchovač, pro latte či cappuccino i stylová konvička na mléko nebo třeba speciální baristické utěrky z jemného materiálu, které se postarají o to, aby parní tryska vašeho kávovaru zůstala jako nová. Výbava La Marzocco Home rozzáří váš domov a svou unikátností ohromí každého, kdo přijde na návštěvu. 

La Marzocco Home - příslušenství

Kávovary La Marzocco Home lahodí oku i chuti

Podtrženo a sečteno! Pokud jste také tak nároční jako my a chcete mít doma neokoukatelný a zároveň maximálně funkční skvost, La Marzocco Home je pro vás bez pochyb to pravé. Ať už doma ladíte jakýkoliv styl, tento pravý italský kousek ho vždy posune na vyšší a ještě elegantnější úroveň. Změňte svá očekávání od kávovarů, nemusí dělat pouze kávu. Může dělat i radost.

La Marzocco Home - káva