Na skvělou kávu už nemusíte zvát pouze do kavárny

Kdo by nemiloval útulné kavárny vonící po čerstvé kávě, zvuky kávovaru a nahřáté šálky s nadýchanou mléčnou pěnou? Pravděpodobně jsme teď vyjmenovali hned několik důvodů, proč jsou kavárny především místem, kde se rádi setkáváme s blízkými. U kávy si totiž s druhými dokážeme příjemně popovídat a koncentrovat mysl na dané téma. Může to být i skvělé místo pro realizaci pracovních schůzek či navazování nových přátelství. Co kdybychom vám ale řekli, že to stejné můžete mít v pohodlí domova? Skvělou kávu, nadýchanou mléčnou pěnu a plnohodnotné zázemí pro schůzky, kde navíc nikdy nebude tolik lidí, že si nebudete mít kam sednout. Tahle dokonalá představa není ani trochu nereálná.

Pokud vás do kaváren táhne ruch a chcete na chvíli utéct z té domácí pohody, rozhodně vám to nic nenahradí, ale v případě, že tam chodíte za dobrou kávou, možná vás teď potěšíme. Výborný kávový nápoj v nahřátém šálku si můžete dopřát i doma. V klidu a pouze s těmi lidmi, které máte rádi. Kávovary La Marzocco Home totiž dokáží zajistit tu pravou kavárenskou atmosféru úplně kdekoliv a to nemusíte být ani profesionální barista. Jejich italský vzhled se nikdy neokouká a ta kávová vůně, která se line v průběhu přípravy kávy, vás také pravděpodobně nikdy neomrzí. A to nejsou jediné výhody, které tyto kávovary přináší.

Domácí příprava kávy jako zábava s přáteli

Doma vás s přáteli sice nikdo neobslouží jako v kavárně, ale za to si ten svůj šálek kávy můžete udělat každý sám. Pro obsluhu kávovarů La Marzocco Home totiž nemusíte být profesionálním baristou. Chuť učit se novým věcem vám naprosto postačí. U přípravy espressa to tak barvité nebude, ale pokud s přáteli rádi popíjíte i kávové nápoje s našlehaným mlékem, domácí kavárna může být opravdu skvělou zábavou pro volné odpoledne. Latte art si totiž obvykle v kavárnách jako zákazník nevyzkoušíte. V případě, že si svou malou soukromou kavárnu vytvoříte doma, můžete se učit malovat mlékem do espressa společně s rodinou či přáteli.

Kávové experimentování

Pokud rádi zkoušíte nové chutě a objevujete další a další typy nápojů, mít doma výkonný kávovar se opravdu vyplatí. V kavárnách si totiž často vymýšlet nemůžete. Doma vám nikdo nápojový lístek do rukou dávat nebude a vy si tak budete moct vytvořit vše, co vás napadne a na co budete mít chuť. Skvěle se dá experimentovat především s letními ledovými nápoji. Espresso & Tonic asi znáte, ale pili jste někdy například espresso s pomerančovým džusem na ledu? Takových skvělých kombinací, které můžete objevovat, je spousta, ale v kavárnách na ně pravděpodobně nenarazíte. 

S těmito výhodami začne být váš domov mezi rodinou i přáteli atraktivnější a budete mít mnohem více prostoru i možností se setkávat a prohlubovat vaše vztahy. Nehledě na to, že kávovary La Marzocco Home úspěšně slouží i jako bytový doplněk. Vzhled pravého italského kávovaru se jednoduše vyjímá v každé domácnosti, o tom není pochyb. Jeho detaily si navíc můžete i nakonfigurovat a upravit podle svého tak, abyste byli co nejvíce spokojení.