Chuť Itálie u vás doma v obýváku!

Znáte to, sedíte doma v obýváku a najednou vás přepadne chuť na šálek dobré kávy. No jo, jenže co teď? Z pohodlného křesla se vám ani trochu nechce a objednávat si další donášku - to už by bylo také moc. Instantní kávu také nemáte v lásce a turka jste neměli ani nepamatujete a nehodláte se k němu vracet. Přesně tato situace se vám nemusí nikdy stát, když budete vlastnit jeden z domácích kávovarů La Marzocco Home! Ten vás totiž nenechá na holičkách nikdy a kávu si tak budete moci dopřát kdykoliv během dne. A co se její kvality týče? Bude lahodnější než z leckteré kavárny. A co mléko, říkáte si, Latté je jediná káva, která mi dodá tu správnou energii a drive. Ani o kvalitu našlehaného mléka se nemusíte bát, protože s kávovary La Marzocco Home dosáhnete krémové pěny pomocí integrované profesionální parní trysky. 

Nebo jste vždycky snili o tom, že každé vaše ráno nastartujete lahodným šálkem kávy, který si připravíte sami z pohodlí domova, vychutnáte si ho do posledního doušku a nebudete muset čekat ve frontě a poté tuto životodárnou tekutinu hltat po cestě do práce? Co byste řekli na to, že přesně tento scénář může být vaší každodenní ranní realitou? Jak a díky čemu? Tato situace má stejné řešení, jako ta předchozí - kávovar La Marzocco Home!

Vychutnejte si s La Marzocco kávovary to nejlepší, co může Itálie nabídnout a proměňte svůj domov na luxusní kavárnu s možností dopřát si kvalitní kávu kdykoliv ve stejné, ba i lepší, kvalitě než z leckteré kavárny! Navíc je design obou kávovarů Linea Mini a GS3 pastva pro oko, takže se kávovar stane také ozdobou vašeho obýváku nebo kuchyně!

Získá si vaše kávové srdce tradičnější kávovar La Marzocco Linea Mini nebo bezkompromisní kávovar La Marzocco GS3? GS3 je kompaktní espresso kávovar, který je díky pokročilým technologiím a preciznímu zpracování ideální volbou pro všechny, kdo se v přípravě kávy nespokojí s žádnými kompromisy.

GS3

 Naopak La Marzocco Linea Mini k vám do domovů vstupuje s tradicí, ikonickým designem a výkonem po příkladu svých profesionálních kolegů La Marzocco. Inspirována Lineou Classic disponuje i Linea Mini dvěma bojlery a integrovanou hlavou, což kávovaru umožňuje dosahovat teplotní stability a energetické efektivnosti saturované varné hlavy na malém prostoru.

Linea-Mini

Navíc k nákupu jednoho z kávovarů La Marzocco Home od nás získáte hodnotný dárek v podobě barista kurzu pro jednu osobu zcela zdarma! Na kurzu vás naučíme jak správně připravit espresso i mléčné kávové nápoje a dozvíte se také mnoho informací o kávě samotné.

Ať už se rozhodnete pro kterýkoliv z nich, každé vaše ráno se promění v luxusní baristický zážitek. Využijete tuto vstupenku do kávového nebe?