4 důvody, proč dát přednost kvalitnímu kávovaru

Není káva jako káva. Ovšem u kávovarů a dalšího příslušenství k nim to platí dvojnásobně. Na kvalitě zde totiž skutečně záleží. Kávovar totiž také silně ovlivňuje chuť výsledného nápoje a netýká se to pouze mléčné pěny. Nepříjemně to bohužel může odnést i espresso, jelikož si jeho příprava žádá velmi přesný postup. Ten většinou levné kávovary nesplňují. Pokud jste tedy opravdový milovník kávy, vaše volba by měla být jasná. I přes to si ale říkáte, proč by vám vlastně nestačil nějaký obyčejný? Máme pro vás 4 zásadní důvody, které vám vaši volbu výrazně ulehčí. Čtěte dál.

1. Dlouhá životnost a malá šance poruchy  

Znáte to, když délka záruky často určuje i životnost daného produktu? V případě, že zvolíte kvalitu, žádná takováto nepříjemnost vás čekat nebude. Například u kávovarů La Marzocco Home je toto naprosto neakceptovatelné. Kávovary by neměly být spotřebním zbožím. Jsou to totiž naprosto skvělé přístroje, bez kterých si mnoho z nás neumí představit existenci. Proto jsou kávovary La Marzocco Home vyráběny z těch nejkvalitnějších materiálů a každý kus prochází těžkými zátěžovými testy. Ty potvrzují, že kávovary La Marzocco Home jsou dědičnou záležitostí.

2. Správný postup přípravy a dokonale chutnající výsledný nápoj

Tlak vody, její ohřev, tvorba páry a mnoho dalších procesů. Kávovary toho musí zvládat opravdu mnoho. Ty levné přístroje většinou protékajícímu espressu neposkytnou tak důkladnou a kvalitní péči jakou by si zasloužilo. A to je věčná škoda. Z nekvalitního kávovaru mohou výsledné kávové nápoje chutnat až přehnaně hořce, spáleně nebo mohou být naopak plytké chuti díky nedostatečné extrakci. Můžete si pořídit třeba ty nejlepší zrnka na světě, ale z obyčejného kávovaru nedokážete vyextrahovat všechny chutě, které v sobě zrnka uchovávají. Cílem La Marzocco je, aby espresso chutnalo stejně jako při profesionálním cuppingu kávy. Předat všechny chutě kávy do šálku espressa, nic nesmí chybět.

V La Marzocco Home na kvalitu naštěstí nedají dopustit, a proto vám můžeme zaručit, že s těmito kávovary bude vaše káva ovlivněna pouze pozitivně. A tak by to mělo být. Kávu si přece chcete vychutnat, nechat se její silou probudit a zpříjemnit si tak den. 

3. Krásný a profesionální design rozzáří každou domácnost

Na tohle rozhodně nesmíme zapomenout. Designy levných kávovarů většinou nejsou nijak extra propracovány a často si jich v domácnosti ani nevšimnete. Brzy na nich jsou vidět známky opotřebení, postrádají originalitu a to nikoho neohromí. V případě, že se vydáte cestou kvality, potkáte luxusní italské kousky s propracovanými detaily k dokonalosti. Zářivý design kvalitních kávovarů dostane vaši domácnost ještě o úroveň výš, je na ně totiž radost pohledět. La Marzocco Home kávovary navíc nabízí možnost si svůj vybraný kávovar vizuálně přetvořit k obrazu svému. Tak zapojte svou fantazii a nakonfigurujte si váš vysněný kávovar.

4. Rozsáhlý zákaznický servis vám pomůže nejen v začátcích

O své zákazníky se staráme moc rádi. Přece jen La Marzocco Home kávovary jsou vyvíjeny v té nejvyšší kvalitě právě kvůli vám. K nákupu La Marzocco Home kávovaru navíc dostanete i poukaz na kurz přípravy kávy pro jednotlivce. Snažíme se vás tak vzdělávat a poskytovat vám přidanou hodnotu, kterou ne všude dostanete. Nesmíme zapomenout na toto známé nepsané pravidlo: Čím méně daný produkt stojí, tím více dost možná zaplatíte. Platí to i u kávovarů. Pokud se do vašich rukou dostane nekvalitní kousek, který byl sice za velmi přívětivou cenu, může se jednoduše stát, že vás případná budoucí oprava bude stát ještě mnohem více. Na záruku se totiž často spolehnout nemůžete. 

Vymyslet další důvody by jistě nebylo složité. Za nás je volba jasná. Kvalita vám totiž zajistí bezstarostnost a komfort, který nic nenaruší. Jakou cestu si zvolíte vy?